Мисия Моят Дом

Мисия Моят Дом – Предаването за строителство, ремонти, обзавеждане и дизайн.

Point Production е независим продуцент на предаването Мисия Моят Дом. Проектът е разработен като външна продукция и е специализиран в представянето на продукти и услуги и решения в сферата на строителството, ремонтите, обзавеждането и дизайна.

Първият сезон на предаването Мисия Моят Дом се излъчва през 2007 година в ефира на Нова телевизия. В успеха на този уникален проект и в нашите възможности тогава повярваха Henkel, Praktiker и Bosch и стартирахме .

Днес предаването се излъчва в всяка събота и неделя в ефира на bTV Action от 17.30 часа.
В предаването участват всички големи и малки фирми, свързани със строителството и обзавеждането на дома, които смятат, че има какво ново да покажат на своите клиенти.

През годините екипът ни работи усилено за изграждане на доверие както сред телевизионната аудитория и феновете, така и сред компаниите – наши уважавани партньори.
100% от хората, които ще правят ремонт, гледат Мисия Моят Дом, но не 100% от хората, които гледат Мисия Моят Дом ще правят ремонт.

В предаването компаниите представят своите иновативни продукти, които решават проблеми, новите материали, които пестят енергия, новостите в обзавеждането, които правят живота по-лесен, тенденциите в дизайна, които осигуряват комфорт.

Нашата Мисия е да сближаваме бизнеса и потребителите.
Нашето мото е “Лесно е когато знаеш!”
Нашето богатство е опитът.
Нашата награда е доверието.